icon telecom groen 50x50Nieuws van de directeur

Welkom op zondag bij CHIRO MUTSAARD

Beste ouders,

Chiro Mutsaard kwam op donderdag 7 sept naar het oudercontact van de lagere school om wat reclame te maken over de chiro.
Spelen en leuke dingen samen doen op zondagnamiddag is niet alleen fijn,  vele kinderen van onze school zouden ook baat hebben bij deze extra taalstimulering.
Daarom volgende info van de chiroleiding :

Elke zondag van de maand is het chiro van 14u tot 18u, behalve de laatste zondag van de maand.
De chirolokalen bevinden zich op de speelplaats van de lagere school Kristus Koning Maria Assumpta -Stalkruidlaan 13 te Laken.
De kinderen krijgen ook een vieruurtje tijdens de zondagactiviteit.
De chiro start van de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar, al de kinderen worden in 5 groepen verdeeld afhankelijk van hun leeftijd.
Het inschrijvingsgeld voor het hele jaar bedraagt €40; hier zit het vieruurtje, verzekeringen en extra activiteiten zoals bv. jaarlijks schaatsen in.

Op de website en de Facebookpagina van onze chiro vinden jullie meer informatie over ons en ook heel wat foto's genomen tijdens het jaar en de verschillende kampen.< www.chiromutsaard.be >

We verwelkomen jullie graag op de volgende chiro-zondag maar gelieve eerst te bellen of mailen.
Mailen : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen 0479-76.16.29 (Aisha -> hoofdleiding) en 0472-99.48.60 (Silke -> Volwassenbegeleiding).
Hopelijk tot binnenkort !
Leiding Chiro Mutsaard