icon schoolkrant2 groen 50x50Schoolkrant van de directeur

Mailadressen van leerkrachten

23 maart 2020

Kind en computer

 

 

 

 

Beste ouders en leerlingen,
Via jullie leerkrachten hebben jullie werk en informatie mee gekregen vanop school.
Omdat jullie af en toe wat afwisseling nodig hebben, zorgen we voor extra hulp.
Niet alleen werken, schrijven, lezen en filmpjes kijken
maar ook een dansje, knutselen of wat spelen komt er zeker bij.

 

 

 


Je kan je klasjuf mailen met onderstaande adressen:
Laat zeker iets weten.
De mailadressen hieronder mag je gebruiken.

Kleuterjuffen :

K0a juf Sarah => Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
K0b juf Veerle => Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
K1A juf Annelies => Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
K1B juf Lindsay => Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
K2A juf Hilde => Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
K2B juf Joke => Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
K3A juf Elke => Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
K3B juf Leslie => Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lagere school:

L1A juf Sarah = Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
L1B juf Lana = Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
L1C juf Ellen = Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
L2A juf Heidi = Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
L2B juf Katrien = Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
L3A juf Melek = Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
L3B juf Céline = Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
L4A juf Iris = Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
L4B juf Anja = Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
L4B juf Kelly = Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
L5A juf Bieke = Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
L5B juf Elke = Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
L6A juf Ilke = Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
L6B juf Candy = Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Belangrijke links:
Voor iedereen:        < boekpakket
Voor kleuters:         < kleuters digitaal >