4 maart 2023

Als directeur deel ik graag volgende oproep aan de ouders van onze school.

Oproep : 
Op zoek naar diverse families die een warme blik in hun dagelijks leven willen geven.

Beste, 

Mijn naam is Manouche en ik werk al redactrice voor het televisie productiehuis Vincent TV, bekend van o.a. Chateau Planckaert. 

Wij zijn op dit moment volop bezig met de voorbereidingen van een gloednieuw tv-programma waarin we grote gezinnen in Vlaanderen graag op een positieve manier in de kijker willen zetten. Tegenwoordig hebben de meeste gezinnen één of twee kinderen. Maar echte grote gezinnen van vijf of meer kinderen zijn meer een uitzondering dan regel in onze samenleving. Waar schuilt de kracht binnen dit gezin? Hoe breng je structuur in een groot gezin en wie doet wat? 

Ik ben op zoek naar diverse families die ons een warme blik in hun dagelijks leven willen geven. Het wordt een mooi portret waarin elk gezin zich kan herkennen en vertegenwoordigt voelt. Een inclusief programma met een verscheidenheid aan culturen en gezinsvormen. 

Ik besef dat u uiteraard gebonden bent aan de wet op privacy en contactgegevens niet zomaar mag doorgeven. Maar het zou ons al enorm vooruit helpen door bijvoorbeeld een oproep te delen via mail met de ouders, moest dat mogelijk zijn uiteraard. 

Zou u ons hierbij kunnen helpen?

Indien u graag meer informatie wenst, ben ik altijd bereikbaar om te bellen. 

Met vriendelijke groet,

Manouche Putzeys

2023 03 04 Logo vincentTV

Manouche Putzeys

Redactrice & researcher

+32 494 60 91 95

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.